100% COVID Refund pakke >

Prag RnB-klubaften - Radost FX - flaskeservice

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Indgang til Natklub
  • 1 flaske 0,7 liters eller 1 liters Flaske Alkohol
  • 1 l Sodavand
  • Natklub Bordreservation
Featured
Night Club Entry
Night Life

Klar til den vildeste fest i Prag med flaskeservice inkluderet?

Har I lyst til at feste igennem under jeres herretur til Prag og gøre nat til dag? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Den tjekkiske hovedstad har masser at byde på for festglade mennesker. Radost FX Club var en af de første natklubber, der åbnede i landet, og den er stadig et af de hotteste steder i dag. Gå ikke glip af de legendariske house- og RnB-fester. Vi reserverer et bord med flaskeservice til jer, hvor I virkelig kan give den gas.

Hvordan fungerer aktiviteten?

Jeres Pissup-guide mødes med jer og følger jer til natklubben. Der bliver I ført direkte til jeres bord. Flaskeservicen inkluderer en flaske alkohol til 6 personer. Hvis I er 7 personer, får I to flasker, fra 13 personer tre flasker og så videre. I får også serveret sodavand (1 liter), som I kan blande med jeres yndlingsdrinks. Nyd den unikke atmosfære i klubben og fest til den lyse morgen.

Hvad skal man ellers vide om aktiviteten?

Natklubben Radost FX er meget nem at komme til. Metrostationen I.P. Pavlova og sporvognene er lige i nærheden. Afhængigt af hvor I kommer fra, kan I også gå. Fra Wenzelspladsen tager det f.eks. kun ca. 15 minutter at komme derhen. I bør være en gruppe på højst 15 personer. Flaskeservicen vil blive justeret i forhold til gruppens størrelse. I kan blive i klubben, så længe I vil, eller senest til kl. 5 om morgenen. Det er der, stedet lukker i weekenden.

Kombiner denne aktivitet med andet fedt fra Pissup! Hvis i skal feste løs hele natten med flaskeservice på den fedeste Radost FX natklub, så skal man have lagt en ordentlig bund inden da. Hvad siger I til at afprøve vores lækre middag med sport? Her kan I få en masse lækker mad, kolde øl og jeres yndlingshold på storskærmen. Så bliver det ikke bedre!

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked