100% COVID Refund pakke >

Klubaften i Prag - Nebe club - bord med ubegrænsede cocktails

Inkluderet
  • Pissup Guide
  • Natklub Bordreservation
  • 1 t. Ubegrænsede Cocktails
  • Gratis adgang
Featured
Night Club Entry
Night Life
Drinking

Tag på klubaften med Pissup og få ubegrænsede cocktails på Nebe Club

Den tjekkiske hovedstad er kendt for sit pulserende natteliv. Derfor bør I bestemt ikke gå glip af det under jeres herretur i Prag. Da der er så meget at vælge imellem, og du ikke vil spilde tid på at lede efter det rigtige sted, har vi et højdepunkt til dig her. Natklubben Nebe ligger i kælderen i en historisk bygning i byens centrum. Der er gratis adgang for jer, og vi organiserer et bord til jer på forhånd. For at få jer i den rette stemning får I også ubegrænsede cocktails i en hel time, så der gælder det om at få drukket igennem.

Hvad indebærer denne aktivitet?

Jeres Pissup-guide mødes med jer på jeres overnatningssted eller et andet aftalt mødested. Sammen går I til natklubben Nebe. Der bliver I ført direkte til jeres bord og kan begynde at drikke med det samme. Klubben er kendt for sine gode drinks, så I bør virkelig nyde jeres times ubegrænsede adgang til cocktail. De er inkluderet for jer i en time. Bagefter kan I selvfølgelig bestille flere drinks på stedet mod betaling. Giv den gas på jeres herretur eller polterabend og fest til den lyse morgen

Hvad bør man ellers vide om aftenen på Nebe Club?

Nebe Club ligger i centrum af Prags nye bydel og er let at nå med offentlig transport eller til fods. Fra Wenzelspladsen tager det f.eks. kun 10-15 minutter at komme derhen. I kan under alle omstændigheder ikke fare vild, for jeres guide vil følge jer til stedet. Hvor længe I vil feste videre bagefter, er op til jer selv. I weekenden lukker klubben kl. 3 om natten. Til denne aktivitet skal I være en gruppe på højst 15 personer.

Kombiner aktivteten med andet fra Pissup! Hvis I skal feste løs hele natten, så bør I få ladet batterierne op om dagen. Desuden bør I også sørge for at få lagt en ordentlig bund, så I kan holde til at feste løs. I den forbindelse kan I booke vores lækre frokostmenu, så I kan hygge jer og blive klare til at slå jer løs om aftenen!

Other Options

Klubaften - Nebe - Flaskeservice

Klubaften - Nebe - Flaskeservice

  • Pissup Guide
  • Indgang til Natklub
  • Bordreservation på Natklub
  • 1 flaske 0,7 liters eller 1 liters Flaske Alkohol
  • 1 l Sodavand
Har du brug for rådgivning?

ring til os på 89 87 83 31 eller

Send en besked