Prag Tømmermænds Morgenmad image

Tømmermænds Morgenmad i Prag

Tømmermænds Morgenmad i Prag

Inkluderet

  • Guide
  • Morgenmad (Æg-sandwich med bacon og hashbrowns)
  • 1 Kaffe/te per person
  • 1 drink til hver (bloody Mary, øl eller vodka med appelsinjuice + te eller kaffe.
Dagsaktivitet
  • Overblik

Tømmermænds morgenmad i Prag - plej tømmermændene fra morgenstunden!

Tømmermænds morgenmad er et must, for tømmerdrenge er næsten uundgåelige på en herretur i Prag. Så vi kan ligeså godt gøre hvad vi kan for at pleje dem godt, så I hurtigt bliver friske igen og klar på en ny dag!

Hvordan fungerer det:

Vi har fundet et godt morgenmadsspot i Prag, som gør det rigtig godt i tømmermænds morgenmad! Morgenmaden serveres kun mellem 9 og 11 og menuen består blandt andet af: ‘Æggesandwich’ – et vidunder bestående af friskt ciabatta brød med mayo, omelet i, sprød bacon samt salat og tomater. Der også hashbrowns, som jo er tømmermænds-gudernes kartofler.
Der også reperations bajer, blody mary eller vodka med appelsinjuice til de friske. Til de mindre friske; te eller kaffe.

Vores guide henter jer på hotellet eller et andet aftalt sted og I går sammen til restauranten. Så skulle der gerne være serveret indenfor en halv times tid.

Bemærk: Denne aktivitet er kun tilgængelig fra maj til september. Der bør ikke være flere end 20 personer i gruppen - spørg venligst først.

Hvis I mangler idéer til, hvad resten af dagen skal gå med, kan I tjekke vores andre Prag aktiviteter ud. Her er noget for enhver smag

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked