Vodka Tasting Warsaw

Vodka-smagning (konkurrence) i Warszawa

Vodka-smagning (konkurrence) i Warszawa

Inkluderet

  • Polsk vodka-smagning - 7 slags
  • Polsk snack
  • Guide
Dagsaktivitet
natteliv
  • Overblik

Vodka-smagning (konkurrence) i Warszawa - forbedr jeres viden om vodka... ved at prøvesmage syv forskellige slags! - kombiner lidt lokal viden med at blive fuld. Den ideelle og fedeste førfest-aktivitet.

Polen er kendt for deres vodka... og hvis I er på vej til Warszawa for en hardcore polterabendweekend, bliver I simpelthen nød til at prøve nogle af de ting, de laver her. Det er det bedste! Til denne vodka-smagning får I lov at nyde syv forskellige slags vodka, guidet af en ekspert, der kender til deres kram.

Til Vodka-elskere - book i dag!

Hvordan fungerer det

Jeres guide vil møde jer på jeres hotel og tage jer med til vodka-smagning på en bar, som ligger i den gamle bydel. Der vil I komme prøvesmage 7 forskellige polske vodkaer, herunder Husaria, Chopin, Palace og andre (40 ml hver). Bartenderen vil forklare forskellene mellem hver slags vodka. I vil så komme til at prøve en typisk polsk forret (brød, svinefedt og sultede agurker), for det er sådan polakkerne drikker den.

Efter sådan en omgang vodka-smagning, er I sandsynligvis i ret godt humør til at fortsætte festen med vores aktivitet Pubcrawl med Øl & Shots.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked