29-05-2024

Top 7 polterabendbyer i Europa i 2019

Top 7 polterabendbyer i Europa i 2019!

sexy whip girl I denne blog sørger vi for at dække alt det nødvendige at vide, når I skal vælge jeres polterabenddestination. Lige fra de billigste drikkevarer, bedste stripklubber/natklubber, fedeste dagsaktiviteter og vildeste pranks!

Vi ved, at planlægningen af den ultimative polterabendweekend, kan være enormt krævende og kan føles en smule udfordrende. Der lægges et stort pres på jer for at sikre, at I har valgt det absolutte bedste sted, der omfatter og tilbyder alle de ting og aktiviteter som I søger, der passer til hele gruppen. Med de mange muligheder og steder der findes i dag, kan en simpel søgning på nettet, føles som en overvældende opgave. Derfor har vi besluttet at gøre jeres liv lidt lettere og hjælpe med at udarbejde en liste over de mest aktuelle og populære polterabenddestinationer! Derudover har vi været ekstra hjælpsomme og tilføjet et par populære aktiviteter til hver destination, som I kan vælge, når I booker hos Pissup.

Pissup har over 13 forskellige top-polterabenddestinationer og tilbyder et hav af aktiviteter. Det har ikke været let at koge dem ned til de her top 7 polterabenddestinationer, men med lidt blod, sved og tårer, fik vi det gjort!

Nedenstående kan I læse vores kriterier for de ultimative byer i Europa, at fejre den fedeste og vildeste polterabendweekend!

1. Prag

Prag Club Duplex

Det kommer ikke som nogen stor overraskelse, hvorfor Prag er så populær! Med nogle af de største skyde-pakker i Europa som fx AK-47-skydning, frække bådcruise, pints til omkring de 10 kr. og en drink + sodavand til 25 kr. Desuden er nattelivet i Prag det vildeste du kan opleve! Prag har både Nebe Music Club, Duplex, One Club osv. for bare at nævne nogle stykker. Se evt. vores nattelivsaktiviteter og bedøm selv hvor I vil hen og hvilken slags klubber/barer I er mest til! Prag har alt fra tunge beats til blød house, så valget er jeres. Det er dog altid anbefalet at starte aftenen ud med en fed pubcrawl, så er stemningen sat for natten! Derudover er en polterabend aldrig rigtig sjov uden at pranke gommen og her er Prag også eksperter I at leverer de fedeste pranks. Her kan I booke alt fra smølfe-pranks til 150 kilo ”sexet” overraskelse.

En polterabend i Prag er det rette valg, hvis I leder efter:

• Aktiviteter, der anses for at være for frække, underlige eller spændende for lille DK. • Flotte damer og meget billige øl • AK-47-skydning, de fedeste pubcrawls og private stripper-bådcuise, noget for enhver smag og budget, da det både er billigt, vildt, sjovt og sexet!

2. Budapest

From Russia with Love Shooting Budapest

Hvis I synes det lød billigt i Prag, så læs med her! Tja det lyder måske for godt til at være sandt, men her overgår Budapest altså Prag! For Budapest er ikke kun billigere end Prag når det kommer til at købe alkohol, byen er den billigste i Europa, hvad angår de alkoholiske godter. Her kan I få pints til helt under 7 kr. og en gin & tonic for bare 24 kr. Derudover har byen også et ry for at være en af de største polterabenddestinationer, ikke kun på grund af dens billige drinks og ophold, men også for dens super coole natteliv, smukke smukke damer og forskellige saktiviteter. Her i Budapest kan du fx nyde en god omgang Goullash og gode jader, som ikke kun giver jer et solidt måltid, men også et lækkert syn af de frækkeste strippere i byen! Ligesom Prag, har Budapest et virkeligt cool natteliv. Tag fx på en fed Pubcrawl & Natklub-tur og oplev det fedeste af det fedeste. Start på en cool bar og slut af på den populære Doboz Club. Da Budapest er fyldt med turistfælder, anbefaler vi at I ved hvor I tager hen på forhånd, så I slipper for at blive snydt! Derudover har Budapest også en masse spændende og unikke dagsaktiviteter. Kast jer fx ud i en omgang seriøs skydning, AK-47 Den Ekstreme Pakke, eller Offroad crosser ræs, som bestemt ikke er for tøsedrenge. Pranks for brudgommen er der også mange af i Budapest. Lige fra en meget tung dame til arrestering af brudgommen.

En polterabend i Budapest er det rette valg, hvis I leder efter:

• Smukke omgivelser både nat og dag, noget for en hver smag! • Billige øl – som i seriøs billig øl... • Ekstreme skydepakker, fede pranks, drengerøvsaction og masser af nattelivsaktiviteter og strip

3. Amsterdam

Das Rotlichtviertel gehört zu den berühmtesten Sehenswürdigkeiten Amsterdams

Amsterdam er måske ikke kendt som det billigste sted at drage til på en polterabendweekend, da en billig øl her fx koster på den anden side af 25 kr., men det skal absolut ikke lade jer skræmme, da hovestaden til gengæld er en af de fedeste byer i Europa, når det kommer til fest, lækre damer og en masse af happy-hours-deals, for ikke at glemme de mange Coffee shops. Amsterdam er nok mest berømt for sit dirty natteliv, men der er langt mere til denne kulturelle hovedstad. Fra både ølcykler til kanalcruise og caféer, er en tur til Amsterdam aldrig kedelig. Vi betragter byen som en klassisk polterabenddestination, som du bestemt ikke må gå glip af. Det er en by, der har det hele, øl i lange baner, fede aktiviteter som, Red Light District, stripshows og kanalbådcruise med en masse booze. Så uanset hvad I er til - skal I seriøst overveje en polterabend i Amsterdam, hvis I er klar på at opleve nogle af Europas bedste tilbud! Derudover er Amsterdam virkelig konge, når det kommer til polterabend-pranks. Bliv fx sat i håndjern og lænket til en smølf under en pubcrawl, lej en 150 kilo stripper eller en falsk blaffer-stripper, alt sammen for jeres egen underholdning.

En polterabend i Amsterdam er det perfekte valg, hvis I leder efter:

• Fantastisk sightseeing om dagen og vildt natteliv • Venlige lokale og fjolletobak i lange baner • Barcrawl, kanalbådture, ølcykler og red light district-tours

4. Krakow

Dominatrix Krakow Hvis I er ude efter en episk europæisk polterabendweekend, er Krakow stedet at tage hen! Fra vodka-smagning til et frækt bådcruise, vil I slet ikke kunne beslutte jer med dette kæmpe udvalg af forskellige ting at lave i denne by. Pint-priser I Krakow står til omkring de 12,5 kr. Det er selvfølgelig langt bedre end Amsterdam, men lidt mere end Prag og Budapest. De gode nyheder er, at det er en studieby, så der er et hav af barer med gode tilbud på øl og sprut! Klubber er der også en masse af, især de frække af slagsen, her kan I få det hele på en aften/nat. Oplev fx en Vild Pubcrawl, Natklub og Stripklub, dette bliver en legendarisk bytur! Hvis I gerne vil give gommen en lille godbid på hans sidste tid som en fri mand i Krakow, så tøv ikke med at udsætte ham for den vildeste prank! I Krakow er der lidt af hvert, men en vild Dominatrix-prank vil være den maksimale ydmygelse af gommen. Et alternativ til denne prank, kunne være en dværg-prank eller I kunne arrangere et sexet wake-up til ham!

En polterabend i Krakow er det rette valg, hvis I leder efter:

• En by, der byder polterabender mere end velkommen • Kvalitetsvodka og billig øl • Kvindelig mudder-wrestling, barcrawl, strip, strip og mere strip og fede skydebaner

5. Riga

Nightlife in Riga

Riga er en populær polterabend-destination på grund af sine smukke kvinder, afslappede forhold til regler og billige priser på de frække ting. Her kan I fx få pints for 15 kr. (Ikke helt ligeså billigt som nogle af de andre destinationer med stadig billigt i forhold hvad vi er vandt til). Derudover har Riga en masse sjove og anderledes aktiviteter som Bobslæderæs (både om vinteren og sommeren), Strip Yatchen, Jetski Safari og en masse fest og farver med fx vores aktivitet Bajere, Babes og Boogie! Hvis I rigtig vil opleve Rigas vilde natteliv og er til elektronisk musik, så er et godt valg, natklubben One One. Klubben har taget inspiration både fra det vilde byliv i Berlin til hipster-livet i London. Hvis I er lidt mere til barlivet og de frækker undertoner, eller bare vil kombinere byturen lidt, så er X-Dream det perfekte sted for rigtige drengerøve på polterabendtur, her vil I bestemt ikke blive skuffet! En polterabend i Riga må heller aldrig ende uden at tage lidt pis på gommen. Overrask gommen med en fræk Kidnapning med strip, det vil han nok godt kunne tilgive jer for efterfølgende!

En polterabend i Riga er det rette valg, hvis I leder efter:

• En rigtig europæisk polterabendoplevelse • Et natteliv, der er varieret og interessant • Bobslæde-oplevelser, drengerøvsaction og fræk kidnapning af gommen

6. Hamborg

Hamburg Reeperbahn

Hamborg er nok den mest populære tyske by, når det kommer til polterabender - og det er bestemt ikke uden grund. Med mange aktiviteter centreret omkring den verdenskendte Reeperbahn-gade, Hamborgs helt eget Red Light District, og masser af fodboldbaserede aktiviteter såsom fx Bubble-fodbold, Olympisk polterabend og en hel række unikke barer og ølhaller, er der intet så unikt som Hamborgs udvalg af aktiviteter. Hvis I elsker øl, stripper-fyldt natteliv og actionfyldte aktiviteter (som fx Powerboat-action på vandet, Riffelskydning og paintball), er Hamborg lige det I leder efter på polterabenden. Hvis I er ude efter en god og fræk prank til brudegommen så kan I fx tjekke vores aktivitet Glæd gommen med bryster eller et Sexy Nurse-show, det vil bestemt ikke gå stille for sig!

En polterabend i Hamborg er det rette valg, hvis I leder efter:

• Et summende og ungdommeligt natteliv fyldt med hundredvis af barer, pubber og klubber • En række specielbryggede tyske øl • Masser af fodboldbaserede aktiviteter, Reeperbahn-gade og stripperfyldt natteliv

7. Bratislava

Stripklub i Bratislava - show for gommen

En polterabend i Bratislava tilbyder i den grad værdi for pengene, med billige øl på barer i centrum og anderledes aktiviteter såsom Specielstyrkernes skydning, rafting og Tour de Stripklub. Her kan I, ligesom Budapest, få øl helt ned til 7,5 kr.

Det ægte Bratislava-natteliv foregår fredag og lørdag i byens centrum. Centrum af Bratislava er kompakt, hvilke betyder gåafstand til alt og gør det til det perfekte sted at gå rundt og udforske til de forskellige steder at gå ud. Vi anbefaler Obchodná-gaden med dens billige barer og vildeste feststemning, hvis det er det I er ude efter. De mere klassiske steder med fancy natklubber & stripklubber, ligger i hjertet af den historiske gamle bydel. Book fx vores Private Barguide og slip for planlægningen, I kan evt. kombinere den med en vild Partyslava nat, som byder på en bytur ud over det sædvanlige! Efter en heftig bytur kan tømmermændene være slemme, men det skal I ikke bekymre jer om I Bratislava, her kan I nyde en afslappende spa og restituere inden den står på mere fest. Som altid på en polterabend, skal gommen selvfølgelig ikke snydes for en fed prank. Arrester eller kidnap gommen og få et kæmpe grin!

En polterabend i Bratislava er det rette valg, hvis I leder efter:

• En vild populær østeuropæisk destination • Obchodná-gaden med billige øl og barer • Specielstyrkernes skydning, 110 meters action-jump, White Water Rafting, Tour de Stripklub og Partyslava nat

Hvis I stadig er meget i tvivl efter denne guide hvilken destination I skal vælge, så tjek også vores destinationsside ud og læs mere specifikt omkring hvad hvert et land har at tilbyde! Så er I 100 % dækket ind og valget er jeres!

Hvad skal du gøre nu...

  1. Er du seriøs omkring jeres polterabend? Vi har over 21 års erfaring med at arrangere legendariske polterabends for mere end 200.000 gæster. Vi kan også hjælpe med jeres - kontakt os for gratis rådgivning.

  2. Find Inspiration & Tips online Tag et kig på vores polterabend ideer, vores ideer til rejsemål eller vore aktivitetsideer

Vi organiserer polterabenden som din bedste ven fortjener
  • Vi har arrangeret fester i Europa for over 100.000 tilfredse gæster
  • Over 1500 polterabend aktiviteter
  • Vores Pissup-eksperter er tilgængelige 24/7
Få gratis vejledning
Sophie profile

Skrevet af : Sophie

Få nogle GRATIS eksperttips, til hvordan du planlægger en polterabend, der bliver helt legendarisk!
Download Nu