Hamborg Dominatrix show image

Dominatrix show i Hamborg

Dominatrix show i Hamborg

Inkluderet

  • Dominatrix show
  • 1 stor drink per person
  • Entré til stripklub
natteliv
  • Overblik

Et dominatrix show i Hamborg skal ses, før I tror på det. Oplev en beskidt og lækker kvinde i dominatrix mundering. Hun er både ond og fræk – men på den gode måde. Tag på en herretur til Hamborg nu.

Kræver ikke mange ord

Nogle aktiviteter kræver ikke mange ord, før man ved, hvor godt det bliver. Dette er en af dem. Kom ind og oplev en kendt stripklub i Hamborg og få et fantastisk dominatrix show. Imens kan du nyde 1 valgfri drink, som er med i bestillingen af aktiviteten. Showet varer 1 time, så der skulle være nok tid til at nyde showet i fulde drag.

Nyd tilværelsen på en kendt stripklub

Hvis I virkelig skal se en stripklub, så bør I opleve denne. Her er alt til at skabe den rette stemning. Og I bliver ikke skuffede, når I vælger dominatrix showet, hvor læder og piske vil sætte rammen for showet. I skal mindst være 5 personer, men mon ikke du kan finde mindst 4 andre venner, der vil være med til denne oplevelse?

Fifty shades go home

I har nok hørt kvinderne tale om Fifty shades og de seksuelle fantasier, der udspiller sig i filmen. Det kan friste jer, men det bliver også lidt for sukkersødt. Vi garanterer jer, at dette show taler lige til jeres smag. Det er meget vildere. Husk at medbringe ID eller pas for, at I kan komme ind og nyde et frækt show.

Bemærk I skal huske pas/ID, da dette skal kunne fremvises ved indgangen.

Hvis I ønsker en rigtig mandemiddag, inden sådan et vildt show, så kan I evt. booke vores aktivitet Bøf & Øl og få lagt en god bund til resten af aftenen!

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked