Hamborg VIP Lounge på stripklub image

VIP Lounge på stripklub i Hamborg

VIP Lounge på stripklub i Hamborg

Inkluderet

  • VIP lounge
  • 1 flaske alkohol (vodka, gin eller rom)
  • Sodavand/anden læskedrik
  • Borddans
natteliv
  • Overblik

Den ultimative aktivitet til den forlovedes polterabend (i hvert fald for den mandlige del…). Tag drengene med ind og oplev et show, I højst sandsynligt aldrig kommer til at opleve igen – Hamborg er nemlig noget for sig selv på den front.

Forkælelse på flere områder

Det er ikke bare synet, der kommer til at nyde godt af denne tur på stripklub. Turen skal naturligvis komplementeres af sprut – I kan vælge mellem vodka, gin og rom. Her hører der sig sodavand til, så I selv kan gøre aftenen så vild, som I ønsker. I skal være minimum 6 mand til denne aktivitet, som vil vare omkring 2 timer.

Personlig borddans med udvalgt stripper

Stripperne er vant til at få mændenes opmærksomhed, men hvad hvis stripperen for en gangs skyld havde øje til jer? Som en del af denne pakke vil I få egen borddans med en sød pige, der ved, hvordan gutter som jer skal behandles. Selvom det nok kilder de rigtige steder, skal I huske ikke at røre – blot se og nyde showet.

Bliv på klubben eller tag videre i byen

Har I lyst til mere, kan I blive. Ellers er der også andre spændende muligheder i Hamborg. Fede diskoteker, hvor festen aldrig stopper. Og ellers har vi også flere frække arrangementer til de herrer, hvis I ønsker det, tjek vores aktiviteter ud her.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked