Herretur til Berlin

Aktiviteter i Berlin

Aktiviteter i Berlin

Filters Activities

Se vores 64 mest populære aktiviteter i Berlin

label

Aktiviteter i Berlin – Pissup anbefaler

Berlin er en af Europas fedeste partydestinationer, hvor I altid finder noget at give jer til! Her er de vildeste natklubber, som har åbent hele weekenden døgnet rundt, undergrundsbarer i massevis og flotte unge piger, så langt øjet rækker. Forkæl jer selv med en herretur i den legendariske by, som er perfekt til både fest og sightseeing.

Action, sightseeing og spændende oplevelser i Berlin

Berlin er blandt unge festglade mennesker kendt som den perfekte destination for undergrundsbarer, techno og dance, og klubber, som har åbent døgnet rundt. Den historiske by byder dog på meget mere end blot et vildt natteliv, og der findes meget få byer i Europa, som har en ligeså spændende historie som Berlin. I Berlin kan I se resterne af Berlin-muren, beundre den flotte graffiti i østlige Berlin, udforske high end butikkerne i vestlige Berlin og slå jer løs med shopping i Mitte – og vi har selvfølgelig sørget for et par sightseeing ture til jer. I kan eksempelvis booke vores store ølcykel, hvor I vil cykle gennem byen, mens I drikker øl, eller se byen på den gammeldags måde, nemlig ombord på en hestevogn. I har også mulighed for at tage den til søs, på søen Wannsee, og få lidt frisk luft og natur mens i griller på vores BBQ-båd. Hvis I er på polterabend eller herretur, tilbyder vi et stort udvalg af drengerøvsaktiviteter, så I kan brænde lidt energi af i løbet af eftermiddagen inden en tur i byen. I kan prøve kræfter af med adrenalin-pumpende aktiviteter som for eksempel paintball eller skydning.

Skydning i Berlin - Pissup polterabend

Hvordan fungerer det?

Vi har inddelt aktiviteterne i sektioner for at hjælpe dig med at finde lige det du har brug for. Vælg hvilken kategori du er interesseret i, og klik derefter på billedet af den aktivitet, der interesserer dig mest. Her finder du mere detaljerede oplysninger om aktiviteten, om hvad der er inkluderet, og om det er muligt at tilføje flere.

Har du fundet en aktivitet, du kan lide? Klik på knappen "Tilføj" og følg vejledningen på skærmen. Du behøver ikke bekymre dig, da du ikke forpligter dig til noget. Når du bestiller uden forpligtelser, giver det os mulighed for at sikre, at de aktiviteter, du har anmodet om, er tilgængelige, når du ønsker det.

Tager det alt for lang tid?

Vi forstår godt, at du sandsynligvis foretager en hurtig søgning i løbet af din frokostpause eller mere sandsynligt, vil du måske passe på at din bedre halvdel ikke er til stede, når du forsøger at finde noget at lave til polterabenden. Vi forstår også, at du måske ikke har tid til at sidde og rulle og klikke rundt for at læse om alle de forskellige aktiviteter og destinationer, vi tilbyder. Derfor har vi har sammensat nogle pakker, så du kun skal vælge den pakke der passer bedst til dig og dit budget. Det tager kun et par minutter, før vi sender dig et tilbud.