Herretur til Barcelon

Nattelivet i Barcelona

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Baseret på 7188 anmeldelser

Nattelivet i Barcelona

Nattelivet i Barcelona – Pissup anbefaler

Barcelona er en cool og spændende by med et fantastisk natteliv, hvor du kan finde barer og klubber for enhver smag. Sol, sangria, fisk og skaldyr, og smukke spanske damer, blandet med strande, fede yachter og klubber, som vil sikre, at du får en uforglemmelig og vild weekend. Når du nu alligevel er her, så hvorfor ikke tage en tur ind og se noget bold- det er jo hjembyen for en af de mest berømte fodboldklubber i verden - FC Barcelona!

Utelivet i Barcelona - utdrikningslag med Pissup

Det er måske lidt snyd at spise, når du er ude på en heftig nat med gutterne, men hvis du virkelig ønsker at feste hårdt bør du få noget mad i maven først. Så vi anbefaler, at du bestiller lidt Spansk Strip & Tapas af netop denne grund - nyd et dejlig, traditionelt tapas-måltid og få et varmt og sexet stripshow til dessert! Vil du ud på de bedste barer og restauranter i Barcelona? Så anbefaler vi, at du bestiller vores Bar Guide, så en af vores eksperter i byen kan tage dig til steder, hvor musikken er bedst og alkohol er billigt.

Ønsker du noget mere humoristisk? Så kan du evt. bestille en Dværgstripper, som er en morsom joke, der vil få hele banden til at grine røven i laser. Eller måske kan nogen af jer, godt lide den slags ting? Vil du hellere cruise rundt og se Barcelona, så skal du gøre det med stil og bestille Pissup’s Party Bus - en fantastisk måde at starte aftenen på, som også kan bruges som en lufthavnsbus.

Uanset hvilken type nattelivsaktivitet du ønsker, så kan du klikke på dig ind på den og kontakte os i dag. Vores festplanlæggere kommer til at sørge for, at polterabenden til Barcelona bliver helt legendarisk!