Budapest Stripbåden Tit-tanic image

Stripbåden Tit-tanic i Budapest

Stripbåden Tit-tanic i Budapest

Inkluderet

  • 2 timers privat leje af båd
  • Kontantbar ombord
  • Lokal guide
Anbefalet
natteliv
  • Overblik

Stripbåd på Donau-floden i Budapest!

Når Tit-tanic sætter sejl, er I sikre på en oplevelse i verdensklasse, når I over 2 timer sejler ned af Donau-floden, mens I nyder udsigten til alle Budapests bedste og flotteste attraktioner.

Donau er symbolet på, hvad der gør denne by fantastisk. Den eneste måde virkelig at se Budapest på, som den fantastiske hovedstad den er - er ved vandet. Om dagen eller om aftenen ser Budapest fantastisk ud, og der er ikke noget som at være på dæk med et glas (eller tre) af din yndlingsdrink. I får set parlamentet tæt på og I kommer til at sejle under byens berømte broer.

Men hvis vi ser bort fra attraktive udsigter og sightseeing: de babes der kommer til at strippe for jer på dette Tit-anic cruise, er så sexede at I ikke vil tro jeres egne øjne. Pissup bruger kun piger fra det bedste stripper-bureau i Budapest med de mest sexede ungarske piger. Disse piger omfatter Playboy-modeller, pornostars, FHM og CKM modeller. Det bedste Ungarn har at byde på!

Hvordan fungerer det:

Mens det ikke bør afskrække jer at booke Tit-anic, hvis I kommer om vinteren, er det fantastisk til de varme sommermåneder. Afhængigt af jeres tidsplan kan vi hente jer når som helst. I vil sejle op og ned ad floden og se de mest imponerende strækninger af Donau, herunder den berømte Margit Island og vil tage omkring to timer. Hvilken bedre måde at starte jeres aften på, end en båd fuld af nøgne piger og masser af sprut?

Der er en kontantbar ombord, så I kan knappe et par øl op, mens I slapper af under solens stråler, og der er naturligvis mulighed for at bestille ekstra underholdning i form at lidt godt for øjet. Vi kan sørge for topløs servering, lesbisk show, buffet (kun for minimum 15 personer) og mange andre sjove pranks og lækre svesker!

Mere information om Stripbåden i Budapest

Med hensyn til drinks, vil der (som tidligere nævnt) være en kontantbar om bord, med et anstændigt udvalg af øl og spiritus til rådighed (og sodavand hvis du stadig er ved at komme dig). Eventuelle spørgsmål om udvalg af drinks og priser, vil vores tour-manager hjælpe jer med. Vores venlige guider vil altid være til rådighed for at lade jeres bådcruise køre problemfrit, og håndtere eventuelle problemer eller anmodninger I har.

Denne specielle og unikke bådtur fyldt med smukke babes er populært i højsæsonen, så vent ikke med at booke, for at undgå skuffelse.

Hvis I hellere vil en tur i vandet frem for at sejle på det, kan vi anbefale en tur i Budapests fede Vandland - hvor der også er mulighed for at få et par øl indenbords.

Hvad vores kunder siger

Har du brug for rådgivning?

ring til os på 70 27 64 70 eller

Send en besked